W3 R SL4V3S 4 U

Hejsan Tjosan i Trosan.
e:
Jag och Angelica har gett varandra ett löfte, vi ska kramas mera. Vårat förhållande börjar bli lite tröttsamt, så vi ska börja liva upp stämningen lite numera. Sådär på en vardag.
a: Vi känner att vi börjar bete oss som ett gift par,bråkar om vem som ska hålla i datorn och såna där små detaljer ni vet,så vi kände att vi väl känna oss som nykära igen och dela lika på allting.Allt som är mitt är ditt,evelina<3
Nästan allt.
EN till sak vi pratade om idag var att bli blodssystrar,låter kanske lite incest nu när vi pratar förhållanden men vafan sånt händer ju överallt i världen och vi kan ju inte va sämre själva.
Men iallafall,back till blodet..vi funderade lite på vart ifrån vi skulle byta blod och kom fram till att byta tamponger med varandra borde räknas. Så i januari händer det grejer minsann.

e: En annan sak vi har märkt är att det är mycket uppståndelse kring den första snön som tydligen fallit,något vi inte märkt av här i ljuva sunne. Måste vara nått krångel där uppe i himlen,vädergudarna har nog tagit ett för tidigt jullov..vi är bara inne i höstperioden så det här är något som vi inte riktigt kan förstå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0