Gott nytt år

Bara en hälsning såhär 5 timmar innan tolvslaget.
Hoppas alla får en bra nyårsafton. Ta hand om varandra!

Gott Nytt År!
  /angelica

kissekatt-letande och annat.

Är tillbaka igen efter några dagars dåligt uppdaterande,jag skyller på att mannen har varit hos mig i karlstad och på att jag varit inne i vårat kissekattunge-letande.
Idag har jag,mamma och tony städat ur hela min gamla lägenhet på Brårud,känns hur bra som helst.
Efter det åt jag äcklig kebab och mamma berättade för tony hur hemsk,pratig,envis osvosv jag var när jag var liten.
Sen åkte vi och flyttade in alla grejer hos tony,tog sin lilla tid att få ordning på allt och han klagade mest hela tiden på att jag har alldeles för mycket kläder.För mycket kläder liksom,kan man ha det?

Just nu sitter jag här och äter choklad och väntar lite spänt på att vi ska få mejl om kissekatten vi mejlade om,fast med min tur finns den säkert inte kvar. Jag hoppas på att bästishjärtat evelina gav mig ger lite tur :D
Imorgon blir det iallafall nyårsfirande hos oss,fintfint.
Nu ska jag hämta colan i kylen och lägga mig i soffan.

Gott nytt år och ha det bra<3 / angelica

Bye bye Smurfis-Frida.

Och där försvann Smurf-Frida, och det blev bättre än jag väntat mig! Jag är nöjd med mitt verk, frågan är dock om Frida är nöjd över att hennes blå/grön/gula färg är borta ur håret. Det borde hon vara, enligt min åsikt. Det fick en bli mer neutral färg den här gången, nämligen brun. Fint blev det, kan jag lova.

Snart ska vi käka mat, dricka Bubbliz och sedan gå ner till hamnen och fota lite, ska lära Frida allt jag kan om systemkameran. Alltså .. Allt! Imorgon ska vi hem till Malin och fira nyår, det blir nog skoj.
Jag ligger för tillfället i Fridas säng och hon ränner runt i huset som en liten dåre, medans jag njuter av att vara ute ur mitt eget hus. Det är skönt med miljöombyte, så jag klagar inte!

Jag är något som kallas en aning hungrig, en aning sugen på nikotin, en aning sugen på kalasering och en aning aning sugen på att dansa. Det får bli imorgon, iallafall de sista två sugen.

Nu ska jag lämna datorn för en kort stund, kanske uppdaterar senare med lite bilder från fotostunden.
/E

planer

Den här morgonen har jag som vanligt spenderat i sängen och duschen, väcktes av Fridas stämma imorse, jag kommer dock inte ihåg vad jag sa eller hon sa men det var säkert trevlig. Senare bestämde vi att jag skulle åka till Karlstad idag för att träffa henne. Så det ska jag göra, tar tåget in mot stan typ 14:50.

Jag hade tänkt småkika lite efter en kofta, cardigan eller bolero men det kommer säkert vara jätteurplockat överallt. Just nu väntar jag bara, väntar på att tiden ska bli tillräckligt mycket för att det ska bli dags att åka, väntar på att få röka, väntar på att kamerabatteriet ska ladda klart. (Där har ni anledningen till att det mest blir cam-bilder) Sen väntar jag på att Frida ska höra av sig igen, men det kommer hon nog inte göra förrän vid tretiden.


Nu ska jag fortsätta lyssna på Håkan Kråkan Kraxmaskin, puss!
/E

bästishjärta.

Här har ni en väldigt dålig bild på bästishjärtat jag och Angelica delade i lördags.


Jag fick Friends, och hon valde Forever. Och hur som haver var det hela en väldigt romantisk cermoni. Angelica öppnade paketet och det första hon sa när hon såg vad det var, det var "ÅH VAD FINT, vem ska jag dela det här med? Tony kanske?" 
Hon kan verkligen det där med romantik och välja sina repliker. Sen knäppte vi på det, på varandras halsar och gav varandra en big hug, nu vet ni hur det var. Resten är historia! (Om vår romantiska middag med bränd ostsås..)

Nu ligger jag och lyssnar lite på allt möjligt, ibland på Franz Ferdinand och lite på min lillasysters sömnprat. Tycker sånt där är jätteläskigt. Just nu ligger hon och halvskriker att ingen får röra hennes keps. Hon äger inte ens en keps?! Mamma är där inne och försöker lugna ner henne, jag fick för mig att hon blivit besatt av en demon. Men så är det förhoppningsvis inte.
/Evelina

pigg som en lärka

Jag är pigg som en lärka och känner på mig att det här kan bli ännu en underbar sömnlös natt, om inte mamma sätter igång och klagar och tjatar snart. Hon är en av få som inte uppskattar att jag tillbringar mina nätter med att vara vaken, men jag passar på, för snart är lovet slut. 

På nyår ska jag tydligen med Frida till en av hennes kompisar, långt bort i Molkolm. Får se hur det blir, jag har bestämt mig för att inte vara negativt inställd.. Det kan nog bli bra. 3-4 januari följer med Frida och hennes la familia till Kungliga Huvudstaden för lite hederlig shopping. Dock är ju inte min ekonomi den allra bästa, men jag ska nog hitta något för en billig peng, hoppas jag.
Vill hinna med en tripp till Arvika också, men det verkar inte bli av så jag ska nog ge upp hoppet om det med. 

Nu ska jag fortsätta se Two and a Half Men, och spela Pet Society.
/Evelina

ännu mera stella&sebastian

Jag hade tänkt berätta lite mer om vad boken handlar om, eftersom jag nyss läst ut den. 

Boken handlar då om Stella och Sebastian (Som ni nog redan listat ut). De har varit ett par i åratal, de tror att de är det perfekta paret, som gjorde för varandra. När det blir tal om husköp och förlovning börjar Sebastian komma med ett antal skumma bortförklaringar, och mitt i alltihopa trampar Stella snett på skivbolaget där hon jobbar, hon "råkar" vara otrogen med en artist som är signad på bolaget. Inte bra varken privat eller professionellt.
Stella flyttar ut från den gemensamma lägenheten och börjar sitt singelliv på Stureplan i Stockholm. Trots snedsteget är hon och Sebastian fortfarande vänner, bästa vänner. 
Men sen händer det oundvikliga, Sebastian träffar Anna och känner sig redo att börja något nytt, mer seriöst. Men Stella reagerar inte riktigt som Sebastian trott, och inte som hon heller trott för den delen..

Beskrivningen gör inte boken riktigt till sin rätta, men blir ni nyfikna får ni lov att läsa boken. Jag fastnade redan vid de första meningarna, och har inte släppt boken en längre stund sedan dess.

Nu blev jag sugen på att läsa ännu fler böcker, så imorgon ska jag be mamma låna hem massa böcker från biblioteket till mig.
/E


stella&sebastian

Idag har jag vaknat flera gånger, men somnat om. Tiden jag vaknade till ordentligt var 13:50 ungefärligen, och det var skönt. Jag har drömt massa skumt i natt, men det kan inte vara särskilt kul att veta vad jag drömmer, eftersom ni som läser antagligen inte förstår ett dugg av vad jag svamlar om. Jag drömmer alltid lika verkligt, alltid lika förvirrande och knepigt.

Började morgonen med att klia mig på benet, för det kliade så sjukt mycket, så det gjorde jag. Sen läste jag lite mera i Stella&Sebastian, har läst 278 sidor, sträckläsning gillar jag. Jag fastnade rejält för boken från första början, och jag är inte förvånad, jag och Angelica har samma smak när det gäller det mesta, om man bortser från Nutella på mackan då.


Nu ska jag fortsätta läsa, dricka litervis med vatten och sen ta en lång varm dusch är det tänkt.
Ha det fint!
/Evelina



tur i oturen.

Det hände inte så mycket mer igår, förutom att vi lyckades riva ner Angelicas lampa så den krasade i golvet mitt i natten, det var trevligt må jag säga.
Imorse när Angelica skulle dammsuga upp splittret och glasbitarna, råkade hon riva ner en ljushållare av glas, med pudersand i. Det var riktigt roligt faktiskt, och det var väl där någonstans Angelicas otursdag började.
 För sen när vi skulle äta frukost bestämde sig hennes gose-lillebror för att pärla pärlhalsband bredvid oss vid köksbordet, och då lyckades Angelica först tappa halsbandet på golvet så de flesta pärlorna ramlade av, sen lyckades Lukas (gose-lillebrodern) riva ut hela burken med pärlor, så det flög och studsade pärlor i hela köket. Så frukostfriden blev istället jakt på pärlor.

Resten av dagen spenderade vi tillsammans med Lukas, i sängen och utomhus. Sen åkte jag hem och det är här jag befinner mig nu. Jag har ont i pannan av någon jävlig anledning.

Nu ska jag lyssna på The Fray och läsa boken jag fick låna av Angelica: "Stella&Sebastian". 
Charah!
/E


skrapa spisen

Som ni alla redan vet vid det här laget är min och Angelicas favoritsysselsättning att äta mat tillsammans. Idag slog vi på stort och gjorde .. *fanfar* Pasta med Ostsås. Dock blev det inte som vi hade tänkt oss.
Det började med att såsen aldrig tjocknade, så vi tänkte att vi kunde fylla på med mjölk, för mjölk gör ju så att det tjocknar. Men sen slutade det med att det hela kokade över och hamnade på plattan..
Så vi fick stå och skrapa av den fastbrända såsen i någon halvtimme, och brandlarmet gick. Men tillslut, lyckades vi och kunde avnjuta maten.
Maten smakade gott som alltid och vi blev mättna och belåtna.
Nu ligger vi i sängen och äter plopp och lyssnar på håkan hellström,han är fin han.

Förut var evelina gosig och gav mig en överraskning,jag älskar överraskningar :D
det var ett sånt där bästis halsband man hade när man va liten. "friends forever" står det.
så nu är vi nästan gifta på riktigt,bara smekmånaden som fattas:) den kommer i juli,arvika blir vårat resmål.
snällt att våra föräldrar betalar för festival och därmed alkohol utan att ens veta om det:)
Jag och Evelina lovar nu att om Håkan kommer till arvika så ska vi gråta ikapp och förlova oss under cermonin.



fin konst av mig till lilltjejen(evelina) älskar den här damen jag!<3


evelina-dag

idag är det lördag,igen.gud vad tiden går fort när man har lov.tänk om det kunde gå lika fort i skolan..
än så länge har min dag varit ganska så händelselös,jag har bara vaknat i soffan,blivit omringad av en lillebror + tusen plastdjur,blivit tvingad av lillebror att pärla halsband med honom,duschat och nu är jag tillbaka i soffan där jag började min dag imorse.

Om ungefär 3½ timme kommer evelina hit,vi ska väl göra vad vi är allra bäst på,äta.
vi ska även se på harry potter,ligga i min säng med tända ljus och dricka té.vi får se vad kvällen mer bjuder på.
brukar ju kunna hända lite allt möjligt när vi umgås.

Nu ska jag blåsa+platta håret och om jag orkar ska jag ta itu med mina ben.de är i stort behov av att rakas!
Ha det /angelica


munsår

jag ska nog snart börja försöka sova, men under tiden jag försöker plågas jag av mina munsår och irriterar mig på att de aldrig försvinner. de började försvinna där ett tag, men nu är det tillbaka igen, dom jävlarna.



Kan ni förstå mig att det gör ont? Syns kanske inte bäst i världen på den här bilden, men det är ungefär så där mycket jag kan öppna munnen utan att det ska börja svida och spricka. 
Någon som har någon bra kur som får dem att försvinna, gärna för alltid?
/E

fanning

  

Jag har blivit lite nykär i Dakota Fanning. Hon är ju trotsallt bara född 1994, och ändå en grymt duktig skådis. Sen är hon ju också otroligt snygg, blir väldigt avundsjuk på hennes utseende faktiskt. Satt och småtittade lite på massa videos på Youtube med henne, och kom fram till att hon är otroligt söt.
/E

monstermormor

Jag klarade mig levande ur monstermormors grepp, det var inte så farligt faktiskt. Vi kom dit, åt mat, fikade, pratade och lekte någon cp lek som jag inte riktigt förstod.
Man fick en kändis, sen skulle man fråga frågor om den och försöka komma på vem man var, det var nästan som man hade fått minnesförlust. Jag kom tillslut fram till att jag var John Lennon. Inte många som kan byta kön, ålder och uppstå från de döda bara sådär.
Jag åt upp nästan hela mormors paradisask och förutom de där med likör-äckel-i. Jag råkade ta en sån, och jag förstår inte, varför lär man sig aldrig vilka som är oätliga? 

Imorgon ska jag först springa på staden, utan Angelica. Hon är för trött i benen för att orka det imorgon också, så det får bli med Frida istället. Så runt 4-tiden på eftermiddagen kommer hennes snälla moderkaka och hämtar mig, sen åker vi till Angelica och myser. Ser framemot det.

Nu ska jag lyssna på "På Drift". Kent's nya låt som är med i Friends reklamen, finns gratis som download på deras hemsida just nu, och jag passade på. Verkar som jag kommer få ett Spotify konto av Arvikafestivalens hemsida, inte helt fel det heller!

/E

på drift

idag är jag en arg tjej,jag vill att evelina ska komma hit och blåsa bort mitt argishumör.
men både hon och jag ska till våra mormödrar och äta middag.
massa folk,massa mat,massa skrik,massa mera mat och ännu mera folk kommer nog tyvärr inte göra mig på bättre humör så jag får helt enkelt vänta tills imorgon.

var iallafall på stan med min mami idag,egentligen skulle min syster också varit med men hon bestämde sig för att bara umgås med oss i 10 min och sen umgicks hon hellre med ida.
jag köpte iallafall en klänning till nyår,en julklapp till min man och en tröja.

nu ska jag fortsätta ligga i soffan med filten,min trötthet,huvudvärk och mitt dåliga humör.



ungefär sådär ser klänningen ut,fast tajtare och med smala avtagsbara axelband.
/ a

sömnlösa underbara nätter.

Det är natt och jag känner att jag lever. På nätterna lever jag, det är på nätterna jag får lust att göra allting jag inte orkar göra annars. Dock är det lite svårt, eftersom det inte finns så mycket möjligheter att göra något på nätterna, men fortfarande så är jag glad och det känns som jag kan spendera mitt liv med det här:
  • Kolla på massa onödiga youtube klipp som får mig att skratta högt
  • Ha det allra finaste sällskapen på msn
  • Hitta nya roliga bloggar, som jag sen beslutar mig för att fortsätta läsa
  • Kolla runt på bilddagboken, ännu mera
  • Se på filmer jag aldrig annars orkar se
  • Smsa med människor som skapar pirr i maggropen
  • Ligga i sängen och njuta av att vara vaken
  • Dricka stora mängder av té, saft och för tillfället julmust
  • Planera hur jag ska leva när jag blir myndig, och självständig till 100%
  • Längta till festivaler, sommaren och långa kväller, utomhus
  • Kolla på kläder som skulle passa i min garderob, och fantisera om att jag är miljonär
  • Skratta högt åt Angelicas ordval, som för mig blir ett stort skämt utan att hon förstår det själv
Det är ungefär vad jag brukar syssla med under nätterna, och mycket mer.
Vad gör ni under era sömnlösa underbara nätter?
/E

besvikelse

Julafton var ingenting för mig i år, jag fick allt jag inte önskade mig och det var faktiskt ingen höjdare. Känner mig väl väldigt otacksam, men får väl byta kläderna som inte är ett dugg mig. Det blir nog bra tillslut, hoppas jag.



Nästa år önskar jag mig Mena Suvaris utseende, men det är ju ett tag kvar så hon kanske ser förjävlig ut då. Vad vet jag?

Imorgon kommer Frida, på Fredag ska jag till mormor, på Lördag ska jag ÄNTLIGEN träffa min gos.
Det blir bättre.

/E

julafton

Julafton,dagen de flesta längtat efter i veckor..kanske månader?
Dagen är iallafall över om drygt 1 timme..skönt tycker jag och vissa håller säkert med medans andra inte gör det.
Min julafton var okej,absolut inte mer än så..
egentligen var det väl inte så annorlunda emot vad det brukar,lite mindre folk,lite tröttare,lite skrikigare småsyskon, men annars var det ungefär precis likadant.
Jag fick:
2500 (sammanlagt)
presentkort
parfym med tillhörande duschtvål,hudkräm.stinker förövrigt tant.
hudkräm
bok
halsduk

hade inte önskat mig parfymen eller hudkrämen och hade gärna avstått dom med,faktiskt.
annars fick jag väl vad jag önskade mig,förutom mina älskade converse.
mormor gillade inte tanken på mig och vita skor. tack.

Nu sitter jag i soffan hemma med syster,mätt,trött,och med lite ångest över både det ena och det andra.
nyårskläder behövder införskaffas,julklapp köpas och aah..
nyårskläder får iallafall snuttan evelina hjälpa mig med,blir great.
fast klaga ska man inte göra har jag hört,finns alltid de som har det värre..
så istället för att klaga så ska jag tröstäta lite choklad,trots att jag är proppmätt... men att gå upp några kg på jul hör ju tydligen till!


ett alternativ till nyår,dock ska jag ha något långt svart över så man bara ser lite utav kjolen.
men,vi får se.

Ha en bra fortsätt julaftonskväll och en god fortsättning!  <3 / angelica


god jul lagligt.

Nu är det officiellt julafton och här i Värmland är det nog snarare vår? Kollade ut genom fönstret nyss och solen sken, marken var torr och inte snö någonstans, inte så långt mitt öga räckte iallafall. 

Jag har tvingat i mig lite tomtegröt, mest för mammas skull, sett på Hitta Nemo (världens bästa film förövrigt) och spelat lite Guitar Hero med min lillasyster. Känns som det kan bli en ganska bra jul ändå, fast i och för sig, storebror har ju inte vaknat än. Då är nog julefriden över.

Snart kommer moster och då börjar julen på riktigt, hon är den enda som kommer och firar jul med oss i år, mormor jobbar istället så vi åker till henne på annandagen. Våran släkt är ganska liten förstår ni, vår familj är den enda med barn, det är lite småtråkigt, men det funkar.

God jul lagligt på er.
(Jag tycker inte om att säga God Jul innan den 24:e, men nu är det ju 24:e och därmed lagligt.)
/E


Sådär lycklig var jag häromdagen, och är nog fortfarande. FINA GREJER

nu är det jul här i vårt hus

så var det den 23/12 då,dagen före doppardan,dagen före allas vår kära jesus föddes och de tre vise männen kom med gåvor och hela den där baletten ni vet.Jag känner faktiskt absolut ingenting,sitter förtillfället i soffan med katten och kollar på när mamma slår in julklappar till mina småsyskon, 3 och 5 år gamla. tänker på när jag själv var 5 år (och världens argaste barn) jag älskade julafton och fick något syndrom av sömnlöshet natten innan. låg vaken och väntade på tomten och det riktigt pirrade i magen när man vaknade på morgonen och såg att han varit där och lämnat paket i strumpan.synd att det inte är riktigt så spännande längre och att man kommit på att den där jultomten är en helt vanlig dödlig människa som klätt ut sig.
det bästa med julen nu förtiden är nog faktiskt maten. men är väl inte så konstigt,jag och mitt jävla ätande.

Nu ska jag göra mig lite té och fortsätta inspektera mamma.
God jul på er allihopa!  / angelica


kids

Hittade en film bild på www.monkigirl.se och fastnade ganska rejält för den. 
Tror den var lite magisk.

Idag har jag ont i käken, hela ryggen och nacken. Tror det beror på att jag spenderat alldeles för många timmar vid datorn i alldeles för konstiga ställningar de senaste dagarna, men det är inget att göra åt nu. 

Senare idag, fast när jag kollade på klockan var det bara 40 minuter kvar, ah iallafall om 40 minuter ska jag se på två top model avsnitt. Det var längesen jag såg Top Model, nästan 2 veckor sen, så det blir roligt. Även fast jag redan har sett alla avsnitt i den här säsongen så kollar jag ändå, man lär sig alltid något nytt.

Nu ska jag hjälpa mamma att rulla grisar/kossor/hästar/whatever till små bollar, som mina syskon ska äta imorgon på julbordet. Slemmigt, men dom gillar det.

/E

dagens problem

Jag har ett litet problem, jag är jättehungrig just nu så magen typ skriker, för jag har inte ätit något sen typ 18:00. Och jag kan inte smyga mig iväg och hämta något ätbart heller, för mamma är den mest lättväckta jag vet. Då är frågan om jag ska sova, och tränga bort hungern, eller om jag ska hålla mig vaken tills hon börjar jobba runt 06:00.

Det är dagens största problem, och jag är lite kluven. Det lutar nog åt att jag faktiskt sover, men jag har fint sällskap på msn nu, så det är lite svårt att slita sig, hihi.

Ja iallafall, vad hade ni gjort?
/e 




all I want for christmas is you

Måndag idag då.
Har ingen koll på dagarna för fem öre känner jag,fick för mig att det va söndag.
Men måndag var det ja,en ganska så händelselös sådan..tillbringade tid i sängen fram till ungefär halv 2.
gick upp,åt smörgås och drack oboy,woho..stort framsteg.äter aldrig frukost..men det va väl snarare lunchdags då så.
Sen iallafall,så åkte jag med mamma till stan och klippte småsyskon,och sen handlade vi.
Jag var sugen på det allra mesta eftersom jag nästan dog av hunger.

Sen åkte jag hem,åt massvis och nu ligger jag i sängen med tända ljus,kissekatter och musik.
Melissa horn är ju för underbar.
Mindre underbart är att min syster är hemma från stockholm och vi får dela säng,hon tar stor plats,snarkar och beordrar mig att göra massa saker åt henne hela tiden,jävla hitler.
men nu är det jul och då ska man ju vara snäll så jag står ut!

Nu ska jag njuta av musiken och friden ett tag till innan hon blir trött och erövrar sängen för att sova!

HA DET / a


om söndag

Jag känner att jag är tvungen att komma ut från huset, jag har varit här sen i fredags om man bortser från svängen in till stan i lördags. Jag börjar blir rastlös, om ingen har märkt det.
Idag har jag bakat Rocky Road, för det blev ingenting med de igårt. Det är nog det fetaste jag kan tänka mig. Det ska vara 600g blockchoklad, jordnötter, dumle och marshmallows i .. Jag blev mätt bara av att titta på det.


så där ser det ut ungefär, fast inte lika stora marshmallowisar.


så istället drack jag varm choklad med marshmallows, haha. 

Förut var det heartbreaking, jag och Angelica kom fram till att vi inte kommer hinna ses under hela lovet. Det är för många dagar utan varandra egentligen. Fan >:

HEJDÅÅ
/Evelina

gratismode.

fjärde advent och jag har ingen julkänsla för 5 öre.
mest ångest över att vara pank och behöva,eller åtminstone vilja ha en massa nya kläder!
fick ett mejl från www.GratisMode.se och bestämde mig för att bli medlem!
jätte smart hemsida,samla poäng på olika sätt, tex genom att värva vänner,besöka olika hemsidor eller prova på olika produkter..när du fått ihop poäng kan du växla in dom mot olika presenkort på tex. Gina Tricot,H&M osv. smart va?
Bli medlem du med om du känner för att kunna köpa nya kläder på ett smart sätt :D

/ angelica

om idag

jag vill vara exakt raka motsatsen mot vad jag är. jag vill inte vara en evelina, iallafall inte som den evelina:n jag är.

jag sover med ett extra täcke, försöker lura mig själv med att det är du som jag ligger och håller om, så jag kan lura mig med att det är du som ligger sådär nära. det värsta är väl att jag faktiskt lyckas lura mig själv, för jag har aldrig sovit så djupt utan mardrömmar och andra nattaktiviteter sen jag började lura mig själv.
men jag har lurat mig själv för många gånger nu, så idag är det dags för det andra täcket att hamna i garderoben igen, jag ber om ursäkt och hoppas att du inte känner dig alltför utnyttjad.



förövrigt hittade jag nog den finaste och charmigaste bilden på pete någonsin förut.

/ev

en ovanligt vanlig lördag.

jullov, men det känns som en helt vanlig lördag.

och idag har jag ägnat mig åt att vara hysterisk i en bil inne vid bergvik köpcenter,(varför gör de inte parkeringsplatser så det räcker åt alla idioter som vill julhandla?) hittat massa saker jag önskar mig av tomten och hjälpt mamma att hitta saker hon ska köpa åt tomten, så han kan ge dem åt bror och syster.
sen kom vi hem och för första gången i hela mitt liv står det en plastgran i vardagsrummet.. vi har alltid haft en riktig, som luktar jul, fäller barr och tigger vatten, men inte i år alltså. känns lite smålustigt. men man vänjer sig nog, det gör man ju så gott som alltid.

sen ska jag och mamma baka julgodis (jag ska försöka få med min pubertetssura lillasyster också) blandannat ska vi baka rocky road, mums på det.

/evelina





jullov

tillbaka i skolan efter 3 dagar hemma i sjukdom,trodde jag skulle dö där ett tag men icke. som tur var.
ska snart ha ett spännande omprov i matte,kommer antagligen gå lika skit som det första.
just precis nu i skrivande stund så sitter jag och är lite nervös för att inte evelina ska komma till skolan, men preciiiiiis när jag skrev meningen så kom sötisen in genom dörren,vilken räddning! :D

nu ska jag mysa med gosan,och hon ska sjunga för mig!

ha det<3 /a


äta,sova,äta

Jaha,så regnar det ute då..6 dagar före julafton,inte konstigt att man inte har nån julkänsla.
just nu sitter jag i soffan med täcke,lussebullar och hosta. längtar tills imorgon faktiskt,sista dagen i skolan innan ett långt lov,härlig känsla. dock har jag ju inte varit i skolan sen i måndags,men ändå.
mindre härligt att jag har matteprov direkt på morgonen imorgon men det ska nog gå bra,evelina ska sjunga för mig! ;d

Nu ska jag nog se på mysteriet på greveholm och längta lite mera tills imorgon,hihi.

/angelica

mammasjuk.

Jag saknar min mamma mest av allt i hela världen nu, hon är det absolut bästa som finns. Och de som inte tycker om sina mammor (utan att ha en JÄVLIGT bra anledning, ni måste vara dumma i huvudet, ursäkta). 
Min mamma är den enda som alltid kommer älska mig, vad som än händer. Hon är den som kommer stå kvar längst, när jag är jobbig och svår, för hon är min mamma och ingenting kommer någonsin kunna ta min plats hos henne, och ingen kommer någonsin kunna ta hennes plats ifrån mig. Det gör mig trygg, för jag vet att jag kan lita på henne och jag vet, jag vet jag vet jag vet  - att hon alltid, alltid kommer finnas där för mig. Hur jävlig jag än kan vara, så kommer hon alltid älska mig. 
Det gör henne till den bästa moderkakan i världen.

Nu sitter jag i skolan, är på ruskigt humör och vill bara åka hem till mamma. Krypa upp i stora soffan med en varm kopp indian chai té och se på Napoleon Dynamite, och skratta på det sättet som bara min mamma kan få mig att skratta. 
Det skulle vara fint.
Men istället ska jag uthärda en hel förmiddag som antagligen kommer vara cp, sen kommer Angelica och lyser upp hela min värld, som hon alltid gör. Då ska vi ha matematikskit-komplettering. 
HUJEDAMEJ!

Aja, nu ska jag irritera mig lite ytterligare, sakna lite ytterligare, älska lite ytterligare och fullkomligt lyssna sönder Markus Krunegård.

HAR'E BRA
/evim

sjukis

Snart dags för jullov och julafton,ser fram emot det!
Jag är sjuk och önskar mig förtillfället mest döden i julklapp..eller nej,det gör jag inte alls det för jag är frisk tills dess minsann.
känner mig redan en smula friskare,även fast jag snorar så det känns som om hela jag snart druknar i snor och även fast jag blir helt varm och får syrebrist av att gå de få meter som är till kök och badrum,ja det är i de rummen jag befinner mig förutom vardagsrummet.
köket för mat,som ni vet.min stora passion ungefär.och så för diskens skull då,som tyvärr inte är mannens passion och därför överlämnas den åt mig.
och så badrummet, för tvättning,dusch och mitt eviga kissande.

just nu ser jag på dirty sexy money och känner ett stort behov av att duscha.
åt nyss tomatsoppa,längtat efter det sen igår<3
imorgon blir det skolan på eftermiddagen för matteprov och sen hem och sovasova och bli helt frisk för fredagen,sista dagen i skolan innan ett långt skönt lov. helt frisk blir jag nog inte,men hoppas går ju.

Nu ska jag gå och duscha och sen blir det väl att jag dör på soffan igen.
Kanske ska försöka få min Mr. att se på film med mig också,om han inte måste bidra till allmänheten och döda stora skalbaggar (wow,såklart)

Ta hand om er / a


tajst.

Det har varit lite segt med bloggandet på sistone, men mitt hjärta är sjukt så det återkommer nog snart, med en stark comeback, det förväntar jag mig.
Jag har nog blivit en äkta sambo med Frida tror jag, sover här var och varannan dag. Det funkar oftast galant.

I dag såg jag Aftonbladets löpsedlar, och såg att Somalia varit i farten igen. Akta er för +88 nummer säger jag bara.
Somalia ringde till Angelica häromveckan, och det var ju förfärligt såklart.
Smart som hon är, svarade hon inte. Men ändå!! Fortfarande det största som hänt oss, nästan. Om man bortser från bloggstartandet och första gången vi kramades. (Kommer inte ihåg första gången, men den var säkert fin. Något udda tror jag är att jag tog henne på brösten innan vi kramades första gången, haha.)

Nu ska jag och Frida ha ensamt mys, med mat, té och julfilm.
Fast jag ska försöka övertala henne att se på den gravida mannen på 5:an, mycket intressantare.
Ha det fint bland jordskalv, somalia och allt som händer.
/Evelina

# 86342131560

# 86342131560 

Jag bestämde mig för att ändra min presentation på bilddagboken och skrev några slumpvisa siffror. 
åtta står för alla pojkar som svikit mig
sex står för ja, sex
tre står för mina tre kissemaoar
fyra står för medlemmarna i familjen
två står för de två jag har varit riktigt kär i
ett står för mig själv, the one and only
tre står för mina tre närmaste
ett står för att jag har en hemlighet
fem står för de album som min favorit släppt
sex står för ja, sex
noll står för de gångerna jag kommer hata dig.

Så kul hade jag, men nu blir det finare. Frida har beställt mat på La Cantina åt oss, och de ska köra ut den. Värsta häftigt, känns lite amerikanskt. Det kanske är värsta heta leveransmannen, om man har rikligt med tur. Då ska jag minsann banga på. Haha, fast han vill nog inte ha mig ändå just nu. Ligger här med hår lika fett som pizza, mumsigt det.

Nu ska jag gå. Hejdå!
/Evelina

cliffhanger

Idag när jag satte mig i bilen på väg hem, började all skit igen, jag fick ännu mer tyngd på mina redan ner tryckta axlar och jag orkade inget annat än att lägga mig i soffan, och titta rakt ut i ingenstans.
Sen bestämde jag mig för att släcka ner i mitt rum, tända massa levande ljus, sätta på Lykke Li, trösta mig med godis och krypa ner under täcket. Vilket jag gjorde, och här ligger jag nu. 
Jag tror att jag har lite för mycket att bära på just nu, jag är trots allt 16 och det är nog inte så vanligt att ha den här tyngden på axlarna då. 
Fast ingen kommer nog förstå, och alla kommer nog mest tycka att jag tycker synd om mig själv och att jag är tonårs-deprimerad, det kan väl mycket väl vara så.. Fast det tror jag nog inte. Jag känner mig inte direkt deprimerad, jag tycker mer att jag har lite mycket att bära på nu.
Men det är inte synd om mig, det finns en hel världsdel som har det sämre än mig, fast i min värld existerar bara jag och min huvudvärk för tillfället. 

På onsdag ska jag inviga bäddsoffan, jag är nervös. Det känns ungefär som att sluta med blöja, jag är nog inte riktigt redo för att börja pissa på toaletten än.. 
/Evelina

tredje advent

oth,mat,tredje advent och väntan på Wallander,en riktig söndag.
borde plugga lite matte,men huvudet säger att det inte orkar.
jag och mannen borde ta oss i kragarna och städa också,ser förjävligt ut.
men just nu tillbringar jag tiden vid tvn och T är i sin egna lilla värld så det får bli imorgon eller nånting:)

nu börjar snart Gossip Girl såg jag,ska se lite på det och sen måste jag verkligen ta tag i matten.
ha en bra kväll! /angelica


i'm on fire.

Idag har jag varit jätteflitig, jag har städat hela mitt rum, dammsugat (sugit?), dammtorkat, tvättat kläder, hängt tvätt, diskat, lagat mat och annat.
Det är mysigast att göra såna här saker på söndagar, söndagar är nämligen perfekta för sånt här. Det är inte många andra dagar man har tid eller ork att göra det, så söndagar blir alldeles utmärkt.
Nu sitter samma katt i samma knä igen, och hon är så jävla jobbig just nu, trampar runt runt runt och måste stryka sig mot varenda kroppsdel, gärna samtidigt. Det slutar alltså med att hon är överallt, och råkar jag röra på mig skriker hon.
Bortskämd är hon och jag har inte mage att ta ner henne, hon luktar för gott och är för söt för det. Höjdrädd är hon också, börjar skaka så fort man lyfter upp henne från backen, men ändå ska hon absolut ligga i mitt knä, fyfan.

Nu ska jag läsa "Min mamma sa att jag var sjuk" och känna suget efter nikotin.
/Evelina

längtan

Med en katt i knäet, som luktar kattunge och julafton, med en obäddad säng och tänd läslampa sitter jag här och skriver. Det är 3:e advent idag, och överallt är det prat om julklappar, lucia, julgranar, julpynt, julgodis, julmust och pepparkakor. Men det enda jag kan tänka på är sommar, och framförallt.. Arvikafestival.
Thåström är bokad, Detektivbyrån är bokade, Frida Hyvönen likaså. Jag kan inte annat än att längta, och se framemot en festival fullsmockad med bra musik, trevligt folk och rus i blodet. Rus av alkohol och rus av lycka.
Om jag kunde skulle jag spola fram tiden till den 30:e juni just nu, och faktiskt skippa julafton och allt runt omkring totalt.
Jag vill bara ha sommar, sol, alkohol, musik, människor.

Jag orkar inte vänta..
/Evelina

faddergalan

lucia movie night var det som  höll mig vaken inatt då.
det var ganska roligt,bjöds på modevisning,tävlingar osv.
men jag hade nog lite högra förväntningar efter att ha hört frida tjata om hur roligt det var ;d
men somsagt,det var ändå rätt roligt :)
såg tre filmer:
1.allt flyter
2.yes man
3.zack and miri make a porno
dock hatar jag jim carrey,så jävla jobbig att se på och han var med i yes man,för er som inte visste det.
frida somnade och jag och evelina åt och myste under filten.
åkte hem vid 8 imorse,somnade vid halv 9 och sov till ungefär halv 4.
har inte sett dagsljus sen igår,haha.

nu ser jag på faddergalan,mest bara "för att"
väntar på att lykke li ska uppträda!
och sen ska jag nog sova,är faktiskt rätt trött ändå.
11 dagar till julafton,tredje advent imorgon och 4 månader för mig och min man på måndag,7 dagar till jullov och 18 dagar till nyårsafton.

puss då /a


"vill ha saker"

Jag tror jag är född i fel land,jag borde nog egentligen bo i typ grekland eller spanien?
jag är ju såhär brun och sådär ;d eller,jag önskar åtminstone att jag vore det. 
får alltid lika mycket ångest när jag ser på program som Laguna Beach,The hills osv. 
Borde skaffa ett jobb och åka ner till min farmor så fort som möjligt,hon bor i spanien. 

Det närmar sig jul också och jag längtar tills jag får lite pengar.
Dock tror jag det mesta kommer gå till nyår,och julklappar som får ges i efterskott i år pågrund av min usla ekonomi.
Jag är extremt sugen på att köpa en fuskpäls,mysigt att gå runt i såhär i vinterkylan,kan jag känna mig som en björn och skutta omkring lika gulligt som min mans björnar i WoW. 

Jeans vill jag köpa också,och ett par nya skor.
Tror jag ska slänga in lite bilder här på "vill ha saker",så kan ni köpa till mig i julklapp :)


jeans,bikbok.



kavaj,monki




fuskpäls,monki



kjol,monki


skor,forever21

så det är bara att välja och vraka mellan julisklappar till mig :D
nu ska jag bli lite pepp för lucia movie night! 

tack och hej! / a

jag har tagit studenten!!!! nästan

JAG HAR TAGIT STUDENTEN, typ sånt humör är jag på. Skrikande, sjungande, galet, dansande, öffigande.
Men istället sitter jag kvar i skolan, har egentligen slutat men tåget går ju inte än på ett tag, så vafan. 
Så nu pratar jag om att jag vill bli en novell eller musikal i mitt nästa liv.
Mamma och jag såg på Hairspray för någon vecka sen, och då kände jag att jag är nog en sån människa som kan brista ut i sång när som helst, eller bara börja dansa och snurra runt helt plötsligt. Det skulle vara fint, och min sångröst är väldigt särskild. 
Novell är också en grej jag ska satsa på, jag är ganska djup och det skulle vara fint att beskriva mitt sätt att gå, stå, röra mig på. Mitt sätt att tala skulle också vara fint att få beskrivet, skulle nog vara ganska svårt eftersom inte ens hälften av alla jag känner riktigt förstår mina egna ord.

Nu ska jag fortsätta med mitt "JAG HAR TAGIT STUDENT"-ande, sen blir det karlstad och i natt Lucia Movie Night.
Ha det feint.
/eve

torsdak.

Hej.
Jag sitter hemma i sängen, skalar en clementin och försöker undvika att inte spruta på skärmen, clementiner har en tendens att spruta här och var om man skalar för dåligt, samtidigt som jag ser på Pelle Svanslös. 
Snart har jag sett helt klart hela julkalendern, det där med att bara se ett avsnitt per dag gick ju inte vidare bra, så nu ska jag precis börja kolla på avsnitt 19. 
Idag kom jag hem ifrån skolan, och skulle se på Top Model med mamma, men det hela slutade med att jag somnade pladask i soffan och sov fram till 18. Det var riktigt skönt.
Nu tänkte jag fortsätta koncentrera mig på Pelle&novellen. 
Matematikskit provet gick åt helvete!
/Evelina

otursdag

kan inte säga annat än att den har dagen har varit dålig från det att jag vaknade imorse.
tyckte att det var lite ljusare än vad det brukar när jag vaknade imorse,kollade klockan som visade 07.25.
hade ställt den på 06.40,vad jag inte minns däremot är att jag stängde av den ;p

SEN,när jag väl stressat och va klar för att gå till skolan så gick jag ut från trapphuset och möttes av snö,både på marken och från himlen.mindre roligt då eftersom jag inte riktigt gett upp sommaren än utan fortfarande vandrar runt i mina tygskor.
Men jag är ju en streetfighter så jag ger ju inte upp i första taget utan kämpade mig igenom snön till skolan.
Nu var jag nyss och åt,där hällde jag förövrigt ut vattnet över hela golvet och halva mig,bra av mig.
Och just precis nu i skrivandets stund så sitter jag och har lite ångest för matten,har prov strax och jag kan ingenting.
Mycket kan jag,minsann.men matte är inte min grej ;p 

Nu ska jag försöka få lite ordning på novellen som ska lämnas in imorgon.
(jag har skrivit inledning + typ 4 rader) duktigt.

/angelica

ugly betty

sitter i soffan,tillsammans med datorn,en bunke med chokladbollssmet och ugly betty på 5an.
blev inget matteplugg för mig,vad oväntat.
kollar runt lite på olika bloggar,en jag har fastnat mest för är lilla lisa som är en as cool 94,den ända bloggen jag följer på riktigt. www.lisaplace.devote.se ,för er som vill ta er en titt.
En annan snygg tjej är Kenza,tycker hon är rätt tråkig så följer inte bloggen,men damn vilken snygg kropp hon har.
skulle typ döda för den,men vad gör jag istället? Jo,sitter och äter smet.
och förövrigt så äter jag allt sött och ätbart,ungefär hela tiden.borde börja träna.
är du med på det evelina?

Har även ångest för nyår,vet verkligen inte vad jag ska göra;p
Men det ordnar sig väl hoppas jag.

Nu ska jag återgå till chokladsmeten,vore ju onödigt att bara lämna den liksom.
Kanske ska jag orka pallra mig ur soffan och hämta en clementin.
Tvätten ska hängas också!

Ha det / a


pelle svanslös

Jag mår lite dåligt över hur elak Måns egentligen är mot lilla Pelle Svanslös. Han verkligen mobbar honom, kommer ihåg att jag mådde dåligt över det när jag var liten också.
Jag känner igen många av alla människor jag lärt känna/träffat på under mina 16 år i Måns, idioter allihopa.
Märker just nu att jag nördat ner mig i ordentligt i Pelle Svanslös träsket, är redan inne på avsnitt 9 och känner på mig att jag inte kommer att vilja eller kunna sluta titta när det är slut.
På något mystiskt sätt fick inte matteboken plats i väskan idag, så det blir inget matematikskit pluggande för mig, och det gör mig ingenting. :)
Nu ska jag återgå till mitt nördande
/Evelina

WoW

Har nu webb med jonny,jag sitter och lyssnar och lyssnar men tar inte in vidare mycket utav det han säger.
har tankarna på andra håll för tillfället. 
idag ska jag tillbringa min dag i soffan,tillsammans med te,chokladbollar och tyvärr,matteboken.
mannen får också va med om han vill,men han kommer förmodligen befinna sig i en annan värld,en värld där genomskinliga leoparder,björnar med lysande gröna ögon och män som är mindre än ett trappsteg finns..nämligen i World of Warcraft världen.
fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag göra allt som jag sa,förutom att gosa med matteboken.
kommer gosa med datorn istället,mannen är ju somsagt upptagen med att utrota..vad det än är han utrotar ;p
men gör inte så mycket,kan jag se på Mysteriet på Greveholm utan att bli störd ;d

Nu ska jag försöka koncentrera mig på Jonny igen,lovade mig själv innan lektionen att lyssna på honom hela tiden så att jag fattar nått,men det gick som det gick. somnade och sen återgick jag till min kära macis. 

/ a




julkalendrar.

Vilken är eran favoritjulkalender? 

Vi har web programmering/web design, och det går inte så bra för mig. Jag orkar inte med flera timmar långa genomgångar om kodläge, designläge, boxar och allt vad det är. Så istället ägnar jag mig just nu åt att titta på min absoluta favorit julkalender på Youtube. 
Inget mindre än Pelle Svanslös. 


det fanns inga bra bilder på björn kellman som pelle svanslös, så ni fick se den tecknade versionen :(

Angelica tycker jag har dålig smak och hon har fel. Pelle Svanslös är bäst, och efter det kommer Mysteriet på Greveholm, så det så. Årets julkalender suger däremot penis, och det är tråkigt. Ska börja se ett avsnitt per dag av Pelle Svanslös istället, fast jag har 9 avsnitt att kolla ikapp idag, men det gör inget.
Det är bra att ha lite ursäkter för att slippa stoppa näsan i matteboken. 

/Evelina


ö_ö

Nu ska jag skriva ett julkort, om mina upplevelser i Australien. Det blir inte lätt, för min fantasi är inte så hög just nu.
Daniel sitter och kollar på mycket fina bilder på fotosidan.se, och jag blir väldigt sugen på att fota. Fast jag har ingen inspiration, jag och Angelica skulle ju fota något nu i veckan men det är bortglömt vad det var vi hade tänkt.

Nu ska jag ta tag i skolarbete, vi hörs nog senare.
/Evelina

michael cera

Jag var bara tvungen att uppdatera igen, jag har kommit på mig själv. Jag har nog en liten crush på Michael Cera.
Ni vet killen som spelar Paulie Bleeker i Juno? Han har stulit mitt hjärta för kvällen. Det finns nog ingen som kan tycka han är helt ocharmig och helt osöt? För det är han helt klart inte.


Sen gör det ju absolut ingenting, att han är vad man skulle kunna kalla en geek. Och det är dagens killtyp för min del. Häromdagen var det lite badboys, men idag skulle en geek sitta fint.

/Evelina

svårdrucket vin & skräckfilm.

Igår var jag hemma hos Malin, med Mariah och Elin. Vi drack lite vin och såg på filmen här ovan. Dock var det väldigt svårt att koncentrera sig på vinet, eftersom vi alla fyra satt på helspänn filmen igenom. Med andra ord, filmen var bra. Jag har nog aldrig skrikit och varit så rädd för en film på väldigt länge. 
Slutet var lite för knepigt för min hjärna, men det funkade ändå.

Imorgon ska jag in till Karlstad efter skolan, ska boka och hämta ut biljetter till Lucia Movie Night, ska bli skoj. Det jobbiga är att jag inte har något leg, och man måste antagligen visa upp det. Såå, vi får se hur det går. Annars är jag lite körd. 

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag klickade in mig på bloggen, äta äpplen - i pluralis.
/Evelina!

till tomten.

Nu börjar det närma sig jul och jag blir som ett litet barn igen.
Blir så glad när man börja julpynta,tända ljus,leta julklappar och allt sånt där!

I år är inte min öskelista sådär jätte lång,känner att pengar är det jag helst vill ha,mest användbart och så har ju pengar den fina egenskapen att man aldrig tröttnar på dem.
Jag önskar mig även en stor grå stickad halsduk ifrån monki.
Låga vita converse
, som jag inte ska använda förens marken är torr,men ändå.
Berlocker till mitt pandora armband är också nått som står på önskelistan.


berlocker till mitt pandora,tack.


Vita låga convere,jatack till dem med.




Sen hittade jag tyvärr inte bild på halsduken och sådär.
Men vore helt okej om någon köpte The killers till mig också :)


Ha det bra!  / a


lite smått och gott.

När jag ligger såhär i min ensamhet i min lilla säng en kall och snöig fredagkväll, med The Kooks på Itunes och ett glas med röd saft bredvid mig och fint sällskap på msn, då tänker jag väldigt mycket. 
Jag har fått en ny favoritblogg, och när jag läste den fick jag en idé om ett blogginlägg.

Så ikväll ska det handla om inget mindre än kändispar som jag tycker är fina tillsammans eller som var fina tillsammans.
Jag kommer nog bara välja ut mina favoriter för tillfället, för annars skulle ju alla får vara med. Alla par är ju fina, på ett eller annat vis.


Pete Doherty & Kate Moss


Courtney Love & Kurt Cobian. 



Nancy Spungen & John Simon Ritchie (Sid Vicious) 


Chris Martin & Gwyneth Paltrow

Det var allt jag hade på hjärtat den här gången, ha världens finaste fortsatta fredagskväll nu va!
Vilket är erat favoritpar - kända som okända? :)
/Evelina


when you jerk it out.

E: Nu sitter Angelica och övar inför mig, inför sin kommande Idol audition. Hon ska även träna inför sitt utvik som inom kort kommer upp på hennes bilddagbok, eller kanske även bloggen. Det ska vi ta tag i till veckan, då även Angelica lämnar vårat så underbara place - hennes studentlägenhet. Vart hon ska ta vägen får hon själv förklara, jag kan inte berätta. Känner redan att tårarna är på väg. 

A: Utviket, som Evelina berättade om inkommer kanske på bdb,vi får väl se hur det blir med den saken.
egentligen gör ja bara hela grejen för Evelina,det är hon som vill exponera min vackra halvnakna kropp, inför världen. 
hon vill göra mig känd för att själv bara kunna glida in i kändisvärlden på en limpsmörgås. 
Till veckan lämnar jag mitt gamla psykboende lite smått,jag lämnar Sofie,Eli och mina högljudda grannar och flyttar istället in hos min man,ska försöka få ordning på det spelberoende freaket,blir en nog en utmaning.
Nu kom även sötis-Malin och gungar i takt tillsammans med Evelina,eventuellt att de får va mina bakgrundsdansare.med lite tur.  

/HA DET GUYS!





fun and games

Hej!

sitter just nu i skolan,lyssnar lite på timo räisänen som var min stora kärlek sommaren 07,typ.
är egentligen meningen att jag ska skriva på min novell,men har noll inspiration.
lite samma sak med bloggen faktiskt,noll inspiration där heller. 

mensvärk har jag,och hungrig är jag också. 
blir pasta med ostsås sen,mums ;d hah
har nog blivit något utav en vana för mig och evelina!

Nu ska jag försöka skriva lite innan jag ska ta lunch.
teater sen! / A


onsday

Igår var det en omtalad brårudsfest som var kul så länge den varade. Jag lagade mat åt Frida och Malin och var duktig.
Under natten drömde jag ännu en mardröm, den värsta jag någonsin drömt faktiskt. Värre än den om Slipknot, så ni kan ju förstå hur hemskt det var för mig. Det gör ont i mig fortfarande. Jag grät nonstop i drömmen, och jag var helt säker på att det var sant när jag vaknade. Nog om detta..

Imorse gick jag, Malin och Frida ner till Sunne för att äta bakismat, det satt fint för magen. Sen kollade jag och Frida lite på Lindex, sen tillbaka hem. Idag har vi bara tagit det så lugnt som möjligt.

Men nu ska jag återgå till Grey's Anatomy! Världens bästa program förövrigt.
/evelina

röd eller gul saft?


Jag har funderat på en sak, vad är egentligen godast? Röd eller Gul saft?
Jag har alltid föredragit Röd saft, med smak av hallon, jordgubb, tranbär, lingon, blåbär och sånt där.
Men nu på sistone har vi bara haft Gul saft hemma, med smak av apelsin, passionsfrukt, persika. Fast äntligen, så i helgen så gjorde min mamma ett kap. Hon köpte en saft flaska, som var röd - Fun Light Wildberries.
Fyfan vad gott det är.

Så ni kan ju gissa vad jag sitter och pimplar just nu! :)

Imorgon skulle jag och Angelica festat på Brårud tillsammans, men sen bestämde vi oss för att ha en ensam myskväll, men sen blev det ändrade planer - så det slutade med att jag får kalasa själv på Brårud. 
Tillsammans med Malin och Frida, och massa mer folk.. Men ändå. 

Nu ska jag fortsätta med saftpimplandet, sen ska jag sova. Om jag inte somnar före.
/Evelina

 


my lover.

RSS 2.0