att springa fram och tillbaka mellan toaletten & datorn.

Har spenderat så gott som hela dagen för mig själv i min säng, tills runt 20 tiden då jag släpade ner mig själv, nerför trapporna och in i vardagsrummet, och där har jag legat i mina hostattacker och nog snutit mig runt 140 ggr. 
Mamma räddade mig genom att överraska med Ben&Jerry's - Strawberry Cheesecake. Dock känner jag inte så mycket smak, men det var gott ändå, skönt att svalka sig när man knappt kan andas för att man överhettas av sig själv.
Sen köpte hon mjölk också så jag kan göra massa varm oboy, det är typ räddaren i nöden när man tycker synd om sig själv.

Det här med att vara förkyld leder till världens värsta bieffekt, torra läppar och sår på läpparna. Eftersom man knappt kan andas genom näsan för att det är alldeles för mycket snor i vägen, slutar det med att man andas genom munnen, och då blir hela munnen jättetorr och då slickar man sig om läpparna och sånt, och då slutar det med att läpparna torkar. Om ni inte redan visste det. 

OCH, en annan sak. Jag vågar knappt röra på mig, för så fort jag gör det känns det som jag ska spy, så det slutar med att jag springer fram och tillbaka från toaletten och datorn. Men jag spyr inte. Bara när jag minst anar det, då kommer det som världens jävla fontän. Om ni undrade.
Under skrivandet av det här inlägget har jag sprungit till toaletten ungefär 6 gånger, härligt!
/Evelina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0